Employer branding fotografie

De menselijke factor voor employer branding

Met jaren ervaring bij grote sportploegen, weet ik hoe ik authentieke momenten moet vastleggen en hoe ik de karakters toon van gedreven personen.

Deze benadering is perfect om het menselijke aspect van bedrijven te tonen en is een ideale tool voor employer branding. Ik toon de cultuur van een bedrijf, wie er werken en hoe zij samenwerken.

Het werk dat ik maak is anders dan normale zakelijke fotografie. Mijn foto’s tonen de persoonlijkheid van medewerkers en vangen de sfeer achter de schermen middels authentieke momenten.

Mijn kracht is het fotograferen van authentieke portretten en sfeerimpressies op de werkplek

EMPLOYER BRANDING FOTOGRAFIE

Employer branding fotograaf die zich richt op gedreven medewerkers

Mijn kracht is het schieten van beelden achter de schermen op de werkplek. Ik heb voor grote sportploegen gewerkt. Daar kwam ik er achter dat ik het boeiend vind om mensen te fotograferen die hun werk met passie en toewijding doen. Ik fotografeer authentieke momenten en de persoonlijkheden van mensen op hun werk.

Deze benadering is perfect om de menselijke kant van organisaties in de spotlight te plaatsen, en dus een bruikbare tool voor employer branding.

Als we samen gaan werken, selecteren we enkele gedreven medewerkers om te fotograferen hoe een typische dag op hun werk er uit ziet. Denk aan inhoudelijk en fysiek werk, maar ook omgang met collega’s en een mooi en trots portret op hun werkplek. Als diversiteit belangrijk is kunnen we er zorg voor dragen dat dit in de fotografie ook terug is te zien.

FOTOGRAFIE OP DE WERKPLEK

Voordelen van employer branding fotogafie

Fotografie op de werkplek kan op vele manieren gebruikt in employer branding en marketing:

 • Toon de menselijke kant van de organisatie op de website en op social media kanalen.
 • Kwalitatieve foto’s dragen bij aan het aantal reacties op vacatures én de kwaliteit van de kandidaten.
 • Huidige medewerkers zullen trots zijn op de foto’s van hun werkplek en deze zelf delen op social media kanalen (employee branding).
 • Foto’s van de mensen die het hart van het bedrijf vormen zijn niet alleen bruikbaar voor employer branding. Ook voor bredere algemene branding en marketing doeleinden zijn dit waardevolle beelden.

Enkele van mijn opdrachtgevers

Hoe het is om met mij te werken

 • Met een achtergrond in de techniek en ervaring in veel verschillende sectoren (topsport, luchtvaart, academisch, high-tech en bouw) leg ik eenvoudig contact met medewerkers in elk bedrijf.
 • Vanuit topsport weet ik wanneer ik een praatje kan maken, en wanneer ik een fly on the wall moet zijn. Zo minimaliseren we de afleiding voor medewerkers en kunnen ze ook nog wat werk gedaan krijgen.
 • Een unieke stijl van fotografie achter de schermen. Ik leg op een authentieke manier de persoonlijkheid van mensen vast.
 • Extreem betrouwbaar en communicatief.
 • Flexibele instelling: vroeg of laat, doordeweeks of in de weekenden.
 • Snelle oplevering: uiterlijk in 2 weken, meestal binnen een week, sneller valt ook te regelen.
 • 100% rechtenvrij. Geen gedoe met naamsvermelding of licenties, leef je uit met de beelden!
Voor vragen over employer branding fotografie:

Bram Berkien

info@bramberkien.nl

+31 6 28782194

Van een technische opleiding naar fotografie

Nadat ik een bachelor werktuigbouwkunde en een master technische bedrijfskunde afrondde aan de technische universiteit, volgde ik mijn passie en ging ik topsport fotograferen. Daar heb ik gewerkt voor grote team als de Jumbo-Visma wielerploeg, PSV uit Eindhoven en merken als adidas, ASICS, ING en Red Bull.

Na wat soul searching kwam ik er achter dat ik niet enkel geïnteresseerd ben in sport. Ik vind het boeiend om alle mensen die met toewijding en plezier hun werk doen te volgen, hun persoonlijkheid en authentieke moment tijdens hun werk vast te leggen.

Als ik niet fotografeer of mijn eigenwijze beagle aan het uitlaten ben, doe ik zelf veel verschillende sporten waaronder klimmen, fietsen, rennen en de bergen in gaan voor een avontuur.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google